Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، سرهنگ مرتضی ابوطالبی ظهر امروز با حضور در جمع خبرنگاران استان رعایت نکردن نکات امنیتی در خدمات بانکداری الکترونیک از سوی بانک‌ها، مؤسسات و کاربران را عامل افزایش زمینه سرقت موجودی حساب‌ها دانست و اظهار کرد: کاربران این‌گونه خدمات باید در تخصیص کلمه عبور به مواردی همچون استفاده از کاراکتر‌های ترکیبی، بزرگ و کوچک و علائم مختلف، استفاده نکردن از اسامی و اعداد خاص، تغییر دوره‌ای آن‌ها، استفاده نکردن مجدد از رمزی که قبلاً به کار برده شده، استفاده نکردن از رمز یکسان برای بانک‌های متفاوت، عدم یادداشت موارد و به همراه داشتن آن‌ها، عدم ذخیره‌سازی در مرورگر‌ها و عدم استفاده از رمز عبور پیش‌فرض دقت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کاربران تا جایی که امکان دارد نباید در مراکز عمومی نظیر کافی‌نت‌ها یا مکان‌هایی که اینترنت رایگان در اختیار آنان می‌گذارند و از امنیت آن اطمینان کافی ندارند وارد اینترنت بانک یا موبایل بانک خود شوند. همچنین از پاسخ به ایمیل‌های مشکوک ارسالی به نام بانک خودداری کنند.

رئیس پلیس فتای استان یزد گفت: هنگام واردکردن آیتم‌های ورود به بانک مراقب باشید تا کسی شما را نبیند، مشخصات ورود به صفحه خود را به هیچ‌وجه در اختیار دیگران قرار ندهید، پیامک برداشت و واریز به حساب خود را فعال کنید، از افزونه‌ها و برنامه‌های امنیتی مثل ضد فیشینگ استفاده کرده و همچنین به هیچ‌وجه در هنگام استفاده از بانکداری آنلاین VPN خود را روشن نکنید.

سرهنگ ابوطالبی در پایان خاطرنشان کرد: کاربران باید برای دریافت موبایل بانک حتماً به وب‌سایت و یا خود بانک مراجعه و همچنین می‌توانند از "https://w ww.cyberpolice.ir/links وبگاه پلیس فتا برای ورود به اینترنت بانک استفاده کنند.

انتهای پیام/ر

منبع: فارس

کلیدواژه: پلیس فتا استان یزد خبرگزاری فارس کلاهبرداری اینترنتی سرهنگ ابوطالبی ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۲۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز

‌به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حکمت الله شجاعی عنوان کرد: یکی از عوامل افزایش سرقت، سهولت فروش اموال به سرقت رفته توسط سارقان است و این افراد با اطمینان از اینکه به راحتی قادر به فروش اموال سرقتی خواهند بود بر تعدد و تکرار جرم اصرار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح مقابله با خریداران تلفن‌های همراه مسروقه در البرز به اجرا در آمد، افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با همکاری سایر بخش‌های انتظامی طی ۴۸ ساعت از ۲۲۸ واحد موبایل فروشی بازدید کردند که منجر به صدور ۱۷ اخطاریه پلمب شد.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز بیان کرد: در این طرح ۲۰۶ تلفن همراه مظنون به سرقت کشف و سه نفر در این زمینه دستگیر و همچنین ۶۳۶ قطعه لوازم جانبی موبایل که مظنون به سرقت بودند، در این طرح شناسایی و جمع آوری شدند.

سرهنگ شجاعی با اشاره به انجام تحقیقات تکمیلی در خصوص کشفیات این طرح تصریح کرد: اجرای طرح‌های برخورد با مالخران اموال مسروقه به صورت منظم در اصناف مختلف اجرا خواهد شد تا دایره فعالیت سارقان برای فروش اموال مسروقه محدود شود.

کد خبر 6097112

دیگر خبرها

  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد