Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-07@23:42:04 GMT

مراقب رمز اینترنت بانک و موبایل بانک خود باشید

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۸۰۰۰

مراقب رمز اینترنت بانک و موبایل بانک خود باشید

ایتنا - هنگام واردکردن آیتم‌های ورود به بانک مراقب باشید تا کسی شما را دید نزند، مشخصات ورود به صفحه خود را به‌ هیچ‌وجه در اختیار دیگران قرار ندهید، پیامک برداشت و واریز به‌حساب خود را فعال کنید.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل ضمن اشاره به اینکه تنها راه ورود به پنل بانکداری الکترونیک، اینترنت بانک و موبایل بانک است، گفت: اختصاص نام کاربری خاص، کلمه عبور قوی و فعال کردن رمز یک‌بارمصرف برای تأییدیه ورود، مهم‌ترین اقدامات در جهت جلوگیری از سوءاستفاده کلاهبرداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا، سرهنگ علی قهرمان طالع رئیس پلیس فتا استان اردبیل گفت: عدم رعایت نکات امنیتی در خدمات بانکداری الکترونیک از سوی بانک‌ها، مؤسسات و کاربران، زمینه سرقت موجودي حساب‌ها را براي فرد کلاهبردار فراهم می‌کند.

وی افزود: کاربران این‌گونه خدمات باید در تخصیص کلمه عبور به مواردی همچون استفاده از کاراکترهای ترکیبی، بزرگ و کوچک و علائم مختلف، عدم استفاده از اسامی و اعداد خاص، تغییر دوره‌ای آن‌ها، عدم استفاده مجدد از رمزی که قبلاً به کار برده شده، عدم استفاده از رمز یکسان برای بانک‌های متفاوت، عدم یادداشت موارد و به همراه داشتن آن‌ها، عدم ذخیره‌سازی در مرورگرها و عدم استفاده از رمز عبور پیش‌فرض دقت کنند. 

رئیس پلیس فتا استان اردبیل به شهروندان توصیه کرد: تا جایی که امکان دارد کاربران نباید در مراکز عمومي نظير کافی‌نت‌ها يا مکان‌هایی که اينترنت رايگان در اختيار شما می‌گذارند و از امنيت آن اطمينان کافي نداريد وارد اينترنت بانک یا موبایل بانک خود شوند، از پاسخ به ایمیل‌های مشکوک ارسالی به نام بانک خودداری کنند. 

این مقام مسئول ادامه داد : هنگام واردکردن آیتم‌های ورود به بانک مراقب باشید تا کسی شما را دید نزند، مشخصات ورود به صفحه خود را به‌ هیچ‌وجه در اختیار دیگران قرار ندهید، پیامک برداشت و واریز به‌حساب خود را فعال کنید، از افزونه‌ها و برنامه‌های امنیتی مثل ضد فیشینگ استفاده کرده و همچنین به‌ هیچ‌وجه در هنگام استفاده از بانکداری آنلاین VPN خود را روشن نکنید.  

سرهنگ علی قهرمان طالع گفت: کاربران باید برای دریافت موبایل بانک حتماً به وب‌سایت و یا خود بانک مراجعه و همچنین می‌توانند از وبگاه پلیس فتا برای ورود به اینترنت بانک استفاده کنند؛ هموطنان می‌توانند در صورت مشاهده صفحات و برنامه‌های مشکوک آن را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir گزارش کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رمز اینترنت موبایل بانک پلیس فتا بانکداری الکترونیک موبایل بانک عدم استفاده پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۸۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب گاز اشک‌آور به سمت پلیس از سوی ۲ دزد در شهرک غرب

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری ۲ موبایل قاپ با شلیک پلیس در شهرک غرب خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد افشار درباره جزئیات این خبر گفت: تیم عملیاتی کلانتری ۱۳۴ شهرک غرب درحال گشت زنی در حوزه استحفاظی خود بودند که به راکب و ترک نشین یک دستگاه موتورسیکلت، مشکوک شده و برای بررسی موضوع به آنان نزدیک شدند، اما این دو نفر به محض مشاهده ماموران به طور خطرناکی متواری شدند.

وی با بیان اینکه تعقیب و گریز میان دو متهم و ماموران پلیس شکل گرفت، گفت: پس از مدتی تعقیب و گریز، ناگهان یکی از موبایل‌قاپان اقدام به استفاده از گاز اشک آور و پرتاب آن به سمت عوامل کلانتری کرد. در ادامه تعقیب و گریز به مدت ۱۰ دقیقه ادامه پیدا کرد تا اینکه سرانجام با شلیک پلیس موبایل قاپان زمینگیر و دستگیر شدند.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه یکی از سارقان در حین فرار از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفته و به مرکز درمانی منتقل شد، گفت:‌ سارق دیگر نیز به مقر انتظامی انتقال داده شد. همچنین ماموران پلیس در بازرسی اولیه از متهمان که هر دو حدود ۲۵ سال سن داشتند، تعداد دو عدد تلفن همراه مسروقه را که به تازگی سرقت کرده  بودند کشف و ضبط کردند. 

افشار با اشاره به انجام بازجویی از متهمان گفت: این افراد در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود و همچنین ۳۰ فقره  سرقت با همین شیوه اعتراف کردند. در ادامه برای هر دو متهم پرونده‌ای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند که با توجه به وضعیت جسمی یکی از متهمان در بیمارستان، پس از طی دوره درمان به دادسرا منتقل خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: همکاری ۲ خواهر برای دزدی از مردم/ سرقت به شیوه تنه‌زنی دستگیری فرد پلیس‌نما در مسجد سلیمان بازداشت مرد پلیس نما در مرکز تهران

دیگر خبرها

  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • پرتاب گاز اشک‌آور به سمت پلیس از سوی ۲ دزد در شهرک غرب
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید