Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از راهکارهای افزایش امنیت سرویس اینترنت بانک و جلوگیری از جرائم و کلاهبرداری‌ های مرتبط با خدمات پرداخت الکترونیکی، استفاده از رمز یکبارمصرف یا OTP است. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱ بازار نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی بانک سرمایه، سرویس اینترنت بانک یکی از پرکاربردترین سرویس هایی است که مشتریان می توانند امور بانکی مانند: پرداخت قبوض، دریافت صورتحساب، انتقال وجه، خرید شارژ و دیگر انواع خدمات متنوع بانکی را از طریق آن انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به در دسترس بودن کلیه اطلاعات حساب مشتری پس از ورود به سرویس اینترنت بانک حفظ امنیت رمز ورود از مهمترین ارکان استفاده از این سرویس است.

یکی از راهکارهای افزایش امنیت این سرویس و جلوگیری از جرائم و کلاهبرداری‌ های مرتبط با خدمات پرداخت الکترونیکی، استفاده از رمز یکبارمصرف یا OTP است.

رمز پویا و یا رمز یکبار مصرف (One Time Password)  که به اختصار OTP  خوانده می شود، رمزی‌ است که فقط یکبار و آن هم برای یک تراکنش می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. رمز پویا در مقابل رمز ثابت به منظور جلوگیری از جرائم مرتبط با سوءاستفاده از رمزهای ثابت طراحی شده است.

مهمترین مزیت استفاده از OTP به جای رمز ثابت این است، که سرقت اطلاعات با دانستن رمز عبور قبلی (ثابت) غیر ممکن می شود و با استفاده از این روش امنیت در حوزه استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک افزایش می یابد و در عین حال سرقت‌های مالی را می توان کاهش داد؛ با استفاده از این روش مجرمان فضای مجازی و افرادی که قصد برداشت غیر مجاز از حساب بانکی را داشته باشند نمی‌توانند با استفاده از رمز قبلی (ثابت) که در اختیار دارند وارد سامانه اینترنت بانک شوند چرا که این رمز باطل و برای هر بار ورود به سامانه رمز عبور جدیدی در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت.

از این رو بانک سرمایه چندیست براساس دستورالعمل های ابلاغی بانک مرکزی جمهوری اسلامی و به منظور افزایش امنیت حساب کاربران، «برنامک رمزساز بانک سرمایه» را برای ورود به اینترنت راه اندازی  کرده است.

پیش تر «برنامک رمزساز سرمایه» برای تولید رمز پویای ورود به اینترنت بانک عملیاتی شده بود و در بروزرسانی اخیر این برنامه، امکان استفاده از آن به صورت همزمان جهت تولید «رمز پویای ورود به اینترنت بانک» و «رمز دوم پویای کارت های سرمایه» فراهم شده است.

برنامک رمزساز سرمایه قابلیت نصب بر روی گوشی های دارای سیستم عامل اندروید و IOS  را دارد و مشتریان بانک می توانند با مراجعه حضوری به یکی از شعب درخواست خود برای فعال سازی اپلیکیشن صدور رمز یکبار مصرف ارائه دهند و سپس با دانلود این برنامک و فعالسازی آن حسب نیاز و ضرورت رمز دوم یکبار مصرف را دریافت کنند.

مشتریان بانک سرمایه جهت دانلود و یا دریافت نرم افزار مطابق با سیستم عامل موبایل خود و اطلاع از نحوه فعال سازی آن به وب سایت بانک سرمایه به نشانی www.sbank.ir  و یا به یکی از شعب این بانک در سراسر کشور مراجعه کنند.

انتهای پیام/

R1012123/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۸۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ"آمنه جمالو" مدیر منطقه برق خیام با اعلام اینکه طرح ایمن سازی انشعابات برق بازار بزرگ تهران و محدوده‌های مجاور با توجه به قدمت تاریخی و فرسودگی بناهای تجاری این محدوده با سرعت در حال اجرا است از همکاری نکردن برخی از مالکان و مستأجران به عنوان بزرگ‌ترین مانع در اجرای این طرح نام برد و گفت: علیرغم همه مشکلات، با پیگیری‌های انجام شده توسط همکاران ما و جلب همراهی صاحبان اصناف و مالکان، تاکنون ۹ هزار انشعاب برق مربوط به ۱۶۴ مجتمع و سرای تجاری واقع در بازار بزرگ تهران و محدوده‌های مجاور، بهسازی شده و ایمن و به روز سازی وضعیت شبکه، تابلوها و انشعابات برق سایر بخش‌های تجاری بازار نیز به صورت مستمر در حال انجام است.

عضو کارگروه ساماندهی شبکه و انشعابات بازار تهران؛ در خصوص شرح اقدامات انجام شده در این حوزه افزود: با پیگیری‌های مکرر همکاران منطقه برق خیام و جلب همراهی مالکان و مستأجران، ۵ هزار و ۸۵۶ انشعاب برق نصب شده در ۱۰۶ مجتمع تجاری واقع در بازار بزرگ تهران و ۳ هزار و ۱۸۲ انشعاب برق نصب شده در ۵۸ مجتمع تجاری در محدوده‌های مجاور بازار بزرگ تهران تاکنون به صورت کامل ساماندهی شده و فرآیند اصلاح و ایمن سازی بالغ بر یک هزار انشعاب برق متعلق به ۱۲ مجتمع تجاری واقع در بازار بزرگ و محدوده‌های مجاور نیز در مرحله اجرای ایمن سازی شبکه داخلی برق است.

"جمالو" ابراز امیدواری کرد در صورت همکاری سایر مالکان به ویژه مالکان حقوقی واحدهای تجاری بازار بزرگ تهران به زودی شاهد ایمن سازی کامل انشعابات برق این مجموعه بزرگ تاریخی و اقتصادی کشور باشیم.

کد خبر 6097151 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • ایمن‌سازی درختان خطر آفرین در اصفهان
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد